WORKSHOPS
"UD AF HUSET"

Vi tager undervisningen ud til jer og skræddersyer indholdet til de områder i gerne vil blive bedre til og de klientgrupper i ser på jeres klinik eller genoptræningsenhed!

vi skræddersyer indholdet til jeres ønsker i forhold til faglig udvikling / fordybelse

Vi bliver løbende inviteret ud for at holde workshops, kurser og foredrag inden for genoptræning, træning og sundhed generelt. Indholdet er helt op til dig og vi kan “twiste” det lige efter dine/jeres behov og de typer af klienter i arbejder med i jeres dagligdag. 

Målet for vores workshops er at tage jer igennem det nødvendige teori men derfra have fokus på masser af praktik så I let kan integrere indholdet fra workshoppen.

eksempler på workshops vi ofte tager ud og underviser

Book os til at undervise hos jer

Dagsworkshop (8.30-17): *17.500,-

På vores intense dagsworkshops kan vi komme i dybden med specifikke problemstillinger og områder så I opnår en markant øget forståelse, evne til klinisk ræsonnering og står med en masse direkte implementerbare manuelle og træningsmæssige værktøjer på hånden efterfølgende.

*Prisen gælder for 15 deltagere på workshoppen. Ved deltagere ud over 15 er der tillæg på 1.000,- pr. person.
Prisen inkluderer vores forberedelse og undervisningsmaterialer.

Workshop pr. time: *2.500,- pr. time

Vi kan designe mindre workshops fra 1 time og opefter. Før workshoppen aftaler vi indhold og fokus og så udarbejder vi alt materiale til jer. På de mindre workshops plejer fokus og indholdet at være de mest effektive teknikker til fokusområdet og at I får styr på de vigtigste elementer i forståelsen af det emne vi arbejder med.

*Prisen gælder for 15 deltagere på workshoppen. Ved deltagere ud over 15 er der tillæg på 200,- pr. ekstra deltager pr. time. Prisen inkluderer vores forberedelse og undervisningsmaterialer.

*Der er tillæg for kørsel uden for Storkøbenhavn samt tillæg for evt. udgifter til færge/bro mm. Kørsel afregnes efter statens køretakst.
Prisen gælder for 15 deltagere på workshoppen.

Har du spørgsmål omkring en evt. workshop hos jer?

Brug formularen nedenfor, så kontakter vi dig hurtigst muligt!

Du kan også kontakte os direkte på telefon på nummmeret

+45 42 90 18 81

    captcha