BLIV EN MERE FUNKTIONEL, HELHEDSORIENTERET &  ÅRSAGSFOKUSERET BEHANDLER

“Kroppen består af mange forskellige systemer, der hver især skal fungere, MEN i langt vigtigere grad kunne arbejde sammen for at kroppen forbliver i balance og vi kan opleve bevægefrihed!”

Casper Yde Haastrup – Fysioterapeut og udvikler af Funktionel Behandler uddannelsen

FUNKTIONEL BEHANDLER UDDANNELSEN

Vores funktionel behandler uddannelse giver dig en dybdegående forståelse for hvorfor de forskellige smerteproblematikker og bevægebegrænsninger opstår, og uddannelsen er pakket med masser af praksis, fokus på optimering af din indlæring, demobehandlinger, højt humør og inspirerende undervisere, der brænder for at hjælpe dig på vej som behandler.

Fundamentet for hele funktionel behandler uddannelsen er en praktisk, systematisk grundighed i undersøgelsen, og at det vi laver skal skabe en en tydelig oplevelse af forandring allerede mens vi arbejder med klienten under konsultationen. Når du finder de rigtige elementer hos den enkelte klient er hverken du eller din klient i tvivl om at I har fat i det rigtige!

På uddannelsen lærer du, at undersøge og behandle kroppens mange forskellige systemer (muskler, led, bindevæv, organer, og nervesystem) OG ENDNU VIGTIGERE, hvordan de forskellige systemer påvirker hinanden – alt sammen bundet omkring moderne smertevidenskab.

Uddannelsen er bygget på omkring de 3 hovedområder der er afgørende for hvordan vi enten oplever frihed eller begrænsning i vores krop og sundhed – Nervesystemet, bevægelse og vores evne til at hele kroppen og holde vores energiniveauer oppe.

Gemt under de 3 hovedområder ligger kroppens mange forskellige systemer, der både skal fungere enkeltvis MEN i langt vigtigere grad kunne arbejde sammen for at kroppen forbliver i balance og vi kan opleve bevægefrihed!”

SÅDAN HAR VORES MERE END 650 KURSISTER, GENNEM DE SIDSTE 10 ÅR, EVALUERET VORES FUNKTIONEL BEHANDLER KURSER!

(Blanding af både fysioterapeuter på klinik og genoptræningsenheder og manuel behandlere)

4.6/5

Faglig relevans
4,6 / 5

4.4/5

Kurset indhold
4,4 / 5

4.5/5

Formidling af indhold
4,5 / 5

4.5/5

Samlet vurdering
4,5 / 5

"Det har været helt fantastisk af få sammenhængen på tværs af kroppen og den helhedsfokuserede tilgang. Jeg har gode og tilgængelige teknikker som jeg kan bruge med det samme og som giver gode resultater for mig og ikke mindst mine klienter. Jeg kan på det varmeste anbefale uddannelsen til andre fagnørder, som ønsker at skabe sammenhæng i den kliniske ræsonnering ift. både undersøgelse og behandling.
Mia Wesselgren
Fysioterapeut
"God fordeling af både praksis og teori, der hænger super godt sammen. De forskellige baseline test har hjulpet en del, da det for mig giver en rød tråd i det hele!"
Kira Halberg
Fysioterapeut
"Fedt læringsmiljø med små hold og hvor der er er god tid til den enkelte. Derudover er det gode værktøjer til både undersøgelse og behandling samt viden om hvorfor. Fedt med så meget "hands on" og behandlingsstigerne der skaber struktur"
Christian Olesen Glavind
Fysioterapeut
Hej Casper. Tak for et fantastisk kursus. Katrine og jeg er enige om at det er noget af det bedste vi har været på længe
Birgit Groesen
Fysioterapeut
Fantastisk imødekommende underviser der brænder for at lære fra sig. Har en kæmpe viden som han med stor fornøjelse deler med os. Et lærerigt og fagligt super godt kursus
Ove Zachariassen
Fysioterapeut
"For mig som forholdsvis nyuddannet var det en øjenåbner hvordan det at en lille columna mobilisering kunne have så stor effekt på fyringen ned til musklerne i UE. Og så er det en gave at det er noget patienterne også selv kan se og mærke!"
Karina hauge
Fysioterapeut
"Kurserne hos Move2Peak har udviklet mit kliniske blik og sikret mig en anden måde at se kroppens funktioner. Det har hjulpet mig til at afhjælpe borgere/patienter med smerteproblematikker som de ikke har kunnet komme til livs med generel tilgang!"
Thomas Pilak
Fysioterapeut
"Jeg har fået en masse redskaber ift. test og sammenhængen som fortsættelsen af BækkenUE kurset. Det bedste har været sammenhængen mellem columna og alle andre led og muskler samt koblingen til organerne, åndedrættet og indvirkningen på det autonome nervesystem."
Mette Tvilde
Fysioterapeut
"Super lærerigt kursus med en super dygtig undervisner. Meget spændende tilgang til kroppen med sammenhængene på tværs. Har fået en masse nye redskaber til dem der bliver ved med at have smerter!"
Christina Lindgaard Ottoson
Fysioterapeut
Helt igennem udførte kurser med praksisnære teknikker og teorier som kan inddrages i praksis umiddelbart efter kurset. Meget motiverende og professionelle undervisere der brænder for deres område!
Nikolai Müller
Fysioterapeut

HVORFOR EN HEL UDDANNELSEN OG ER DEN FOR DIG?

Vi har siden 2013 undervist vores teknikker og tilgange som område specifikke enkeltkurser. Efter mere end 10 års erfaring som undervisere kan vi se, at mange af vores kursister rigtigt gerne vil hjem og bruge de teknikker de har fået, MEN at de også møder en dagligdag, hvor det kan være svært selv at indarbejde de nye måder at tilgå behandling og genoptræningsforløb. 

De af vores tidligere kursister, der har valgt at gå hele vejen med alle vores kurser og, som er lykkedes med at prioritere og indarbejde de forskellige teknikker og ræssoneringsmodeller, står et markant skarpere sted som behandlere. 

Vi kan se og høre hvordan de nu lykkedes med ting de før havde svært ved når deres klienter søgte hjælp. Det er her vi allerhelst vil hjælpe alle vores elever hen. Der hvor det hele glider nemmere som behandler, fordi du har valgt at investere din tid i læring og implementeringen så det sidder på rygraden og du helt automatisk tænker i nye systematiske ræsonneringsmodeller og ved præcist, hvor du skal arbejde med den enkelte klient for at hjælpe dem i mål.

Derfor har vi valgt at lægge hele vores uddannelsforløb om til en samlet uddannelse, så vi netop kan hjælpe dig undervejs og sikre at du får implementeret det du lærer, og ikke ender med et kursus og ny viden der ikke når længere end til blot ny viden!

Samtidigt har vi mulighed for at tage dig på en endnu dybere faglig udvikling, da vi undervejs kan lære dig flere avancerede teknikker og ræsonneringsmodeller, samtidigt med at vi holder den røde tråd, fordi vi præcist ved hvor du er i din faglige udvikling og hele tiden kan tilpasse din individuelle læringsproces.

Uddannelsen er for alle der arbejder manuelt med klienter, dvs. fysioterapeuter, kiropraktorer, osteopater, idrætsskade terapeuter, columna terapeuter mm. 

Hovedpunktet er at du har motivation til virkelig at ville rykke dine faglige kompetencer til et helt nyt niveau, så du kan hjælpe endnu flere af dine klienter med at få styr på årsagen bag deres udfordringer og samtidigt skabe en mere eftertragtet klinik.

UDDANNELSENS OPBYGNING OG INDHOLD

Uddannelsen er bygget op af 

 • 3 levels, der hver består af 4 moduler af 2 dages varighed (24 dage samlet). 
 • Hvert level strækker sig over 5 mdr. og samlet er uddannelsen fordelt over 18. mdr, hvis man tager alle 3 levels efter hinanden.
 • Online læring mellem hvert modul
 • Mdr. Q&A
 • Mdr. personlig mentorship
 • Valgfri afsluttende certificering ved praktisk og skriftlig eksamen (hvis man vil kunne kalde sig “Certificeret Funktionel Behandler”)

De 3 levels og 12 moduler sikrer, at du kommer igennem alle kroppens systemer så du både kan undersøge og behandle lokalt og se det store sammenspil på tværs af kroppen. På modulerne kommer du igennem:

 • de manuelle færdigheder du har brug for til undersøgelse og behandling af muskelssystemet, nervesystemet, organsystemet muskel-fasciekæder, åndedrættet, alle kroppens led OG ikke mindst, forståelse af hvordan det hele spiller sammen og påvirker hinanden.
 • systematiske kliniske ræsonneringsmodeller, der hjælper dig med hurtigt at finde frem til de områder og ubalancer, der med størst sandsynlighed er en del af dine klienters oplevelse af smerter eller begrænsninger.
 • stort udvalg af træningsøvelser, der understøtter alle dine relevante fund som skabte en direkte “her og nu” forandring i din klients oplevelse af smerter, så du kan sende dine klienter hjem med en klar og individuel målrettet plan.
 • en klinisk tankegang der gør dig i stand til at tolke og hjælpe din klient med at forstå de forskellige reaktioner der opstår under forløbet, så du både kan fremskynde processen men også vende forløbet når tingene ikke udvikler sig som forventet.

Du får altså masser af teknikker og strategier der skaber effekt med det samme!

Samtidigt sikrer den løbende personlige mentorship og uddannelsesstrukturer at du får den støtte og hjælp undervejs, som der skal til for at du mestre de enkelte teknikker og får det store paraply overblik.

EN PRAKSIS TILGANG UD FRA MODERNE SMERTEVIDENSKAB, SOM SKABER EFFEKT MED DET SAMME OG ØGER DINE KLIENTERS COMPLIANCE!

Der er sket en fantastisk udvikling i vores forståelse af kompleksiteten omkring smerter. Hele funktionel behandler uddannelsen er bygget på en tilgang i både undersøgelse og behandling, som tager udgangspunkt i netop al den viden vi har fra den moderne smertevidenskab.

Når det kommer til det biomekaniske element af en smerteoplevelse er det vigtigt at vi anerkender at vi aldrig 100% kan sige hvad der er den præcise årsag til en smerteoplevelse. Det er der alt for mange mekanismer involveret til. Det vi til gengæld kan, er at være systematiske og hele tiden holde vores fund og behandlingstiltag op mod den forandring klienten oplever med det samme under behandlingen

På kurserne lærer du teknikker og en tilgang hvor hverken du eller din klient er i tvivl om hvad der skaber en positiv forandring i smerteoplevelsen. Den hurtige og tydelige effekt hjælper dig som behandler, så du kan føle dig mere tryg i den retning du skal tage behandlingsforløbet!

For dine klienter, vil det at opleve markant forandring i deres smerter og generelle funktionsniveau, allerede under dine konsultationer, spille en stor rolle for deres deltagelse, motivation og succes i resten af deres forløb. 

Når du hjælper dine klienter med at opleve tydelig forandring, hjælper du dem ind i nyt positivt tankemønster, som både giver dem mere lyst til at passe deres evt. hjemmetræning og styrker deres mindset omkring deres egen krops helingsformåen.

Vi kan som behandlere ikke fikse vores klienter, men vi kan være deres samarbejdspartner og hjælpe dem med at kortlægge hvor de brug for at skabe forandring i deres system. Vi kan hjælpe dem med at lave en plan, der tager dem hurtigst derhen hvor de gerne vil være, og så fremskynde processen med forskellige behandlingstiltag og konstant evaluering i deres fremgang.

"Muskeltestene og stigemodellerne er super gode, og gør at jeg kan overføre det til min egen behandlingsform. dejligt med små hold hvor der er god plads og tid til hjælp fra underviseren!"
Martin Aabye
Manuel Terapeut
"Fedt at få system på undersøgelse / behandling / træning med forsat mulighed for at benytte tidligere tilegnet viden fra andre kurser og daglig praksis!"
Camilla Bøtker
Fysioterapeut
Indholdet har været rigtig logisk og overskueligt bygget op, selvom vi har været igennem utrolig meget. Det er derfor nemt at gå hjem og bruge med det samme uden at skulle læse en masse først. Jeg har kunnet bruge rigtig meget til hofte og fodopererede, og jeg har oplevet at nogen af dem, der ellers var gået lidt i stå har fået et skub i den rigtige retning. Stemningen har været god på kurset, og der har været plads til masser af spørgsmål også dem der var lidt udenfor sammenhæng. Casper er en rigtig god formidler, og man kan mærke at han virkelig brænder for det og gerne vil lære det videre, og ikke bare skal vise hvor meget han ved.
Maria Hansen
Fysioterapeut

EN "IKKE-KONCEPT" UDDANNELSE

Det er svært ikke at gøre noget til et “koncept” når man sætter ting i system og kasser. Vi vil dog hellere betragte uddannelsen og kursernes indhold som “Open-Source”, hvor udgangspunktet er kroppens bevægekapacitet og alle de forskellige systemer der høre ind under her. 

Alle enkelt koncepter har deres styrker og begrænsninger, og når du bedre forstår de underliggende ubalancer i kroppen hos dine klienter, bliver det meget mere naturligt for dig at vælge HVILKEN teknik og tilgang, der passer i steder for at være begrænset af hvad den enkelte teknik kan og ikke kan. 

På uddannelsen lærer du ikke ÉN bestemt tilgang eller ÉT bestemt koncept men derimod en grundforståelse af hvordan kroppen fungerer og flere forskellige tilgange til de forskellige kropssystemer, så du kan arbejde med: 

 • Nervesystemet – som f.eks. aflæsning af motorstrategier i motorcortex, tolkning af sensorisk input, reflektoriske ubalancer, vores tankemønstre omkring kroppen, stress mm.
 • Muskelsystemet – som f.eks. musklens evne til kraftregulering, ledstyring, styrke og styrkeudholdenhed samt samspillet mellem flere muskler i både synergist, antagonist, og kokontraktor forhold i mindre og større bevægestrategier mm.
 • Skeletsystemet – som f.eks. ledsporing, ledfrihed, forstyrrelse af nervesystemet ved Columna mm.
 • Fasciesystemet – som f.eks. stramhed isoleret eller gennem muskel-fascieslynger mm.
 • Organsysstemet – som f.eks. reffered pain, påvirkning af Columna og samspil med det autonome nervesystem mm.
 • Åndedrættet – som f.eks. har stor indvirkning på smerter via det autonome nervesystem, organfunktion, corefunktion, helingskapitet, lymfesystem mm
 • Cirkulatoriske system – som blokering af lymfesystem og karforsyning mm.

På uddannelsen lærer mere præcist teknikker som:

 • Funktionel Muskelterapi “FMT” der giver dig et præcist redskab til at kunne aflæse dine klienters bevægestrategier og give feedback når du skal finde årsagen til dine klienters udfordringer. Du lære ikke kun selve testene MEN også hvordan du finder årsagen bag ændring i det muskulære system og hvordan du hjælper din klienter med at genskabe en bedre og mere balanceret bevægestrategi.
 • Ledteknikker som manipulationer, “MET” (muskel-energi-teknikker), mobiliseringer, aktiv-mobilisering, selvmobiliseringer mm, så du har masser af værktøjer til at kunne arbejde med ledfunktionen hos dine klienter og har forskellige veje ind alt afhængig af hvordan din klienter beskytter kroppen.
 • Muskel- og facscieteknikker som MFR, Positional Release, fasciestræk mm, så du kan arbejde direkte med muskel- og bindevævssystemet gennem forståelse af hvordan disse to systemet samarbejder.
 • Manuelle teknikker til organerne samt en dybdegående forståelse for funktionen af hvert enkelt organ, hvordan de har indvirkning på vores oplevelse af bevægefunktion samt energi og velvære, og hvad du skal spotte, både i din anamnese og undersøgelse, for at vide om det vil være relevant at arbejde med et eller flere organer.
 • Åndedrætsterapi, hvor du lærer om åndedrættes basismekanismer men også hvordan du genskaber det naturlige åndedræt og kan bruge åndedrættet til at skabe ændring både i smerteniveau samt booste helingen hos dine klienter.
 • Masser af træningsøvelser der både har fokus på mobilitet, nedregulering af hypertonicitet, genetablering af muskulær funktion og opbygning til funktionelle bevægemønstre  

Målet med alle modulerne og uddannelsen af lære dig at kunne undersøge og behandle dybdegående i kroppens forskellige systemer og forstå samspillet mellem dem, så du får meget mere frihed til at arbejde med kroppen i funktion end at være afhængig af en specifik tilgang. 

Det betyder at du, ud over alle de teknikker du lærer på selve uddannelsen, også for forståelsen af, hvordan ALLE andre redskaber og teknikker du allerede har lært på andre kurser, kan bruges direkte sammen med indholdet og de kliniske ræsonneringsmodeller som du lærer på de enkelte moduler.

INDHOLD PÅ DE 3 LEVELS

LEVEL 1

4 moduler af 2 dage (8 dage total)

Modul 1
 • Grundfilosofi og moderne smertevidenskab
 • Kliniske ræsonneringsmodeller for bækken-, hofte og lyske
 • Undersøgelse, behandling og træning ved bækken-, hofte- og lyskenproblematikker
 • Democases med hofte- eller lyskensmerter
Modul 2
 • Klinisk ræssoneringsmodeller for lumbalcolumna
 • Undersøgelse, behandling og træning ved problematikker omkring lumbalcolumna
 • Organteknikker for tyndtarm og tyktarm
 • Respiration del 1 – åndedrættet, det autonome nervesystem og smerter
 • Democase med hofte- eller lyskensmerter
Modul 3
 • Lumbalcolumna forsat
 • Kliniske ræsonneringsmodeller for Thorakalcolumna
 • Undersøgelse, behandling og træning ved problematikker omkring Thorakalcolumna
 • Respiration del 1 – åndedrættet, det autonome nervesystem og smerter
 • Democase med rygproblematik
Modul 4
 • Genskabelse af fleksionsmønster for lumbalcolumna
 • Columna 3D mobilitet og integreret funktion
 • Skoliosetræning
 • Måling af Columnavinkler og træningstilpasning
 • Organteknikker til lever og galdeblære
 • Democase med rygproblematik

LEVEL 2

4 moduler af 2 dage (8 dage total)

Modul 5
 • Kliniske ræsonneringsmodeller for knæet og foden
 • Undersøgelse, behandling og træning ved knæ og meniskproblematikker
 • Democase med knæsmeter
Modul 6
 • Kliniske ræsonneringsmodeller for foden fortsat
 • Undersøgelse, behandling og træning ved underben, ankel og fodproblematikker
 • Respiration del 2 – smerter, stress, hormonregulering og heling, fordøjelse mm.
 • Democase med knæsmerter
Modul 7
 • Kliniske ræsonneringsmodeller for sacrum
 • Undersøgelse, behandling og træning af sacrum
 • Respiration del 2 – åndedrættet, det autonome nervesystem og smerter
 • Organteknikker for blære og kønsorganer
 • Democase med ankel eller underbensproblematik
Modul 8
 • Programdesign og træning – parametre for neuromuskulært samspil, fyring og mobilitet
 • Undersøgelse og behandling af det cirkulatoriske system
 • Respiration del 3 – åndedrættet og cirkulatoriske system

LEVEL 3

4 moduler af 2 dage (8 dage total)

Modul 9
 • Kliniske ræsonneringsmodeller for skulderleddet
 • Undersøgelse, behandling og træning ved problematikker omkring skulderleddet
 • Organteknikker til spiserør og mavesæk
 • Kliniske ræsonneringsmodeller for Cervikalcolumna
 • Undersøgelse, behandling og træning ved problematikker omkring cervikalcolumna
 • Democase med skuldersmerter
Modul 10
 • Kliniske ræsonneringsmodeller for skulderleddet og nakken forsat
 • Undersøgelse, behandling og træning ved problematikker omkring skulderleddet og nakken forsat
 • Organteknikker til hjerte og lunge
 • Democase med skuldersmerter
Modul 11
 • Kliniske ræsonneringsmodeller for Scapula og Clavicula
 • Undersøgelse, behandling og træning ved problematikker omkring Scapula og Clavicula
 • Democase med skuldersmerter
 • Respiration del 2 – smerter, stress, hormonregulering og heling, fordøjelse mm.
Modul 3
 • Kliniske ræsonneringsmodeller for albue og håndled
 • Undersøgelse, behandling og træning ved problematikker omkring albue og håndled
 • Organteknikker til milt, binyrer og blindtarm
 • Nervesystemet og bevægefunktion
 • Kliniske ræsonneringsmodeller for atlas-axis komponentent og kæbeleddet
 • Undersøgelse, behandling og træning ved problematikker omkring atlas-axis og kæbeleddet
 • Democase med albue eller håndledsproblematik
Modul 4
 • Kliniske ræsonneringsmodeller for kæbeleddet
 • Undersøgelse, behandling og træning ved problematikker omkring kæbeleddet
 • Undersøgelse af det visuelle og vestibulære system og dets indflydelse på funktion i kroppen
 • Teknikker i smertecoaching
 • Optimering af helingsrespons
 • Advancerede teknikker til screening af dysfunktioner i dybere bevægelag og når tingene ikke forandre sig
 • Forberedelse til eksaminering for dem der ønsker certificering

DATOER FOR KOMMENDE LEVELS OG MODULER

NÆSTE LEVEL 1 OPSTART - SEPTEMBER 2024

 • Level 1 – “Modul 1” – 2-3. september 2024
 • Level 1 – “Modul 2” – 1-2. oktober 2024
 • Level 1 – “Modul 3” – 18-19. november 2024
 • Level 1 – “Modul 4” – 13-14. januar 2025
 • Level 2 – “Modul 5” – 3-4. marts 2025
 • Level 2 – “Modul 6” – 7-8. april 2025
 • Level 2 – “Modul 7” – 5-6. maj 2025
 • Level 2 – “Modul 8” – 2-3. juni 2025
 • Level 3 – “Modul 9” – 25-26. august 2025 
 • Level 3 – “Modul 10” – 29-30. september 2025
 • Level 3 – “Modul 11” – 27-28. oktober 2025
 • Level 3 – “Modul 12” – 1-2. december 2025
 • Certificering / eksamen – januar 2026

VED BETALING VIA EAN SKAL DU KONTAKTE OS PÅ ACADEMY@move2peak.dk

ELLER BRUGE FORMULAREN LÆNGERE NEDE PÅ SIDE

VED BETALING VIA EAN SKAL DU KONTAKTE OS PÅ ACADEMY@move2peak.dk ELLER BRUGE FORMULAREN LÆNGERE NEDE PÅ SIDE

 • Level 1 – “Modul 1” – 2-3. september 2024
 • Level 1 – “Modul 2” – 1-2. oktober 2024
 • Level 1 – “Modul 3” – 18-19. november 2024
 • Level 1 – “Modul 4” – 13-14. januar 2025
 • Level 2 – “Modul 5” – 3-4. marts 2025
 • Level 2 – “Modul 6” – 7-8. april 2025
 • Level 2 – “Modul 7” – 5-6. maj 2025
 • Level 2 – “Modul 8” – 2-3. juni 2025
 • Level 3 – “Modul 9” – 25-26. august 2025 
 • Level 3 – “Modul 10” – 29-30. september 2025
 • Level 3 – “Modul 11” – 27-28. oktober 2025
 • Level 3 – “Modul 12” – 1-2. december 2025
 • Certificering / eksamen – januar 2026

HVEM KAN DELTAGE PÅ UDDANNELSEN

Alle der har interesse i at blive bedre til at hjælpe sine klienter og få en dybere forståelse af kroppen i funktion. Deltagerne er oftest fysioterapeuter fra både klinikker og genoptræningsenheder, kiropraktorer, osteopater samt manuelle behandlere og sportsskadeterapeuter.

Mest af alt er uddannelsen for dig der gerne vil vokse som behandler og er klar til at prioritere tid og energi på at implementere nye teknikker og strategier og løfte dit niveau som behandler til et højere niveau, så du kan hjælpe endnu flere klienter.

For at sikre den bedste læring har vi valgt at holde vores hold på max 12 elever. Vores erfaring viser tydeligt at mindre hold giver det klart største udbytte for dig som elev, da der er bedre tid til spørgsmål, læring af teknikkerne og fordybelse undervejs. 

UDDANNELSENS VARIGHED OG CERTIFICERING

Uddannelse består som nævnt af samlet 12 moduler af 2 dage med undervisning fra 8.45-16.30 (samlet set 168 timers “on site” undervisning). De 3 levels og modulerne er fordelt over 18 mdr. Derudover er der 5-8 timers online undervisning, selvstudie og coaching mellem hvert modul (ca. 60 timer over hele uddannelsen).

Alle elever får efter hvert gennemført level et diplom på gennemførsel. 

Når du har taget alle 3 levels har du mulighed for at gennemgå certificering, der foregår via en praktisk og skriftlig eksaminering, hvorefter du kan kalde dig selv “Certificeret Funktionel Behandler”.

STED

Vi afholder uddannelsen i Move2Peak Academy’s skønne lyse lokaler på Bernhard Bangs Allé 23, 2000 Frederiksberg.

LIVSLANG SPARRING - FAGLIGT FORUM OG ONLINE Q&A

Som deltager på “Funktionel Behandler” uddannelsen har du mulighed for at blive en del af vores faglige forum, hvor du både kan dele din egen erfaring men også selv få hjælp og sparing fra såvel undervisere som andre tidligere deltagere, hvis du skulle opleve svære patientcases eller blot søger ny inspiration. Forummet er gratis og eksklusivt for Move2Peak kursister.

UNDERVISERE PÅ UDDANNELSEN

Casper Yde Haastrup

Casper 1080x1133 1

Casper er uddannet fysioterapeut fra 2008 og har siden 2013 drevet Move2Peak og Move2Peak Academy.

Han har altid været drevet af at undervise og hjælpe andre behandlere med at blive endnu skarpere til at hjælpe deres klienter i mål.

Caspers evne til at forstå og koble kroppens mange forskellige systememer sammen i en funktionel klinisk ræsonnering, er grundlaget for hele uddannelsen.

Michael

Schjerling

Michael Schjerling

Michael Schjerling - åndedræt

Michael er uddannet fysioterapi fra 2002 og har siden 2013 drevet Move2Peak Academy sammen med Casper.

Michael har en unik viden indenfor kroppens helingsmekanismer og åndedrættets store indvirkning på alt fra hormonsystem, nervesystemet, fordøjelse, energi, vores helingsevne samt mentale og følelsesmæssige velvære. 

Caspar El-Tal Frausing

Caspar er uddannet fysioterapeut fra 2008 og har siden da været på et hav af forskellige kurser og uddanelser. Senest har han gennemført alle kurser under osteopatuddannelsen og mangler kun den afsluttende opgave for at kunne kalde sig selv for osteopat.

Caspar har desuden drevet sin egen klinik siden 2005 og undervist anatomy på Yogaskolen hos Nor Health house siden 2022.

pris og betalingsmuligheder

Vi har 2 betalingsmuligheder (priserne inkludere al undervisningsmateriale og forplejning alle dage).

Du kan tilmelde direkte her på siden under “kommende uddannelser” eller ved at sende en mail på info@Move2PeakAcademy.dk, eller ringe på tlf: 42 90 18 81.  

Hvis du gerne vil tilmelde med EAN betaling skal du skrive en mail eller ringe.

MULIGHED #1 – Tilmeld 1 level af gangen 17.995,-

Mulighed for ratebetaling (18.995,- samlet)

 • Depositum ved tilmelding 5.995,-
 • 4 rater af 3.250,-

MULIGHED #2 – Tilmeld hele uddannelsen (alle 3 levels) samlet. 49.995,- Spar 3.990,-

Mulighed for ratebetaling (51.495 samlet)
 • Depositum ved tilmelding 7.495,-
 • 16 rater af 2.750,-

FÅ RABAT HVIS DU HAR DELTAGET PÅ ET ELLER FLERE AF VORES TIDLIGERE KURSER

“BÆKKEN-UE” / “SKULDER-OE” / “COLUMNA”

Hvis du tidligere har deltaget på nogle af vores funktionel behandler kurser, får du rabat når du starter på den fulde uddannelse. Kontakt os på mail eller telefon for at få rabatten koblet på dit køb.

 • Deltaget på et tidligere kursus – rabat 3.000,-
 • Deltaget på to tidligere kurser – rabat 6.500,-
 • Deltaget på tre tidligere kurser – rabat 10.000,-

HAR DU SPØRGSMÅL TIL FUNKTIONEL BEHANDLER UDDANNELSEN?

Brug formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt!

Du kan også kontakte os direkte på telefon på eller mail

X