KONTAKT OS

Du kan altid kontakte os hvis du har spørgsmål til et af vores kurser, dagsworkshop eller uddannelser, eller hvis du er tidligere deltager og har spørgsmål til det der blev gennemgået på kusret/uddannelsen. 

Du kan fange os enten ved at ringe, sende en e-mail eller bruge kontaktformularen til højre. 

Vi ser frem til at høre fra dig.

  • Telefon: (+45) 42 90 18 81
    Telefontid 10.00-13.00 (weekend lukket)
  • Mail: Academy@Move2Peak.dk

OM MOVE2PEAK ACADEMY

Move2Peak ACademy blev skabt  i 2012 af Casper Yde Haastrup og Michael Schjerling på baggrund at en passion for at dele deres viden og erfaring med andre behandlere. Før stiftelsen drev begge hver deres klinik med fokus på en holistisk tilgang til deres arbejde med mennesker. Gennem forskellige fælles projekter blev det hurtigt klart at der lå et fælles drive og passion for at skabe noget større så flere kan få gavn af den helhedsorienterede tilgang. Fremfor at arbejde med symptombehandling er målet at tage klienterne med på en rejse, der hjælper med at genskabe et højt sundhedsniveau, så de kan leve at liv fuld af energi og frihed til bevægelse.

Casper 1080x1133 1

Casper Yde Haastrup

Ejer og direktør Move2Peak Academy
Kursusudvikler
Underviser 

Michael Schjerling - åndedræt

MICHAEL SCHJERLING

Kursusudvikler
Underviser

VORES MISSION

“Mere ENERGI og FRIHED til BEVÆGELSE”

VORES VISION

Hos Move2Peak Academy er vi et passioneret hold af undervisere, der brænder for at hjælpe dig på vej i din udvikling som behandler. Vores mål er at give dig masser af værktøjer du kan tage direkte med hjem og bruge i dit arbejde med dine klienter!

Et af vores absolutte kerneområder er forståelsen af kroppens mange forskellige systemer, hvordan de indvirker på hinanden, den skarpe kliniske ræssonering og masser af praktiske værktøjer. Kort sagt hjælper vi dig med at blive en mere komplet og helhedsorienteret behandler!

VORES DEFINITION AF SUNDHED OG VELVÆRE

Sundhed er evnen til at bibeholde balance fysisk, mentalt og følelsesmæssigt samt evnen til hurtigst muligt at genvinde balance når ubalancer (skader og sygdom) opstår.”

MOVE2PEAK FILOSOFIEN

For at vi kan opleve fysisk, mentalt og følelsesmæssigt velvære skal der være balance mellem kroppens mange forskellige systemer.

Når der opstår stress eller ubalancer i et eller flere af kroppen mange systemer – enten akut eller efter længere kronisk overload – dæmpes evnen til at vedligeholde en dagligdag med oplevelse af mental, fysisk og følelsesmæssigt overskud og velvære. 

Målet for os som behandlere er at hjælpe vores klienter med at finde de områder, der stresser deres system så vi sammen kan bringe naturlig balance i de kroppens systemer og genskabe overskud, energi og optimalt funktionsniveau.

MOVE2PEAK ACADEMY TEAMET

300x200px_portrait_test_190216_01

Casper Yde Haastrup

Kursusudvikler Funktionel Behandler
Underviser

Casper er en af grundlæggerne af Move2Peak Academy og besidder en dyb og dedikeret faglighed samt et enormt drive.

Hans styrke er evnen til at koble kroppens mange funktioner sammen, øje for detaljer og evnen til at formidle fagligt komplekst stof videre som noget praktisk og håndgribeligt. 

Som underviser er han udadvendt, inspirerende og en dygtig formidler af både praktisk og teoretisk stof samtidigt med at han har et stort fokus på at skabe tryghed og rum til læring for alle kursister.

Michael-Schjerling

Michael Schjerling

Kursusudvikler Åndedrætsterapeut
Underviser

Michael har næsten 40 års erfaring i at praktisere åndedræt og meditation under forskellige af de største mestre i verden. Bl.a. på omkring 40 træningsture til hans lærer i Japan.

Han startede med
meditation og åndedrætspraksis som 13-årig i 1983. Michael er uddannet i både Vestens og Østens medicin og bygger bro mellem de to verdener. 

Han siger selv at han er praktiker, men han har en enorm teoretisk viden og har en sjælden evne til at formidle det komplekse på en simpel, inspirerende og humoristisk måde.

Mia Gad Wesselgren

Kursusudvikler Graviditet & Efterfødsel
Underviser

X