Tensor Fascie Latae! Ballademager eller kompensator?

Tensor facscie er en muskel der kan have indvirkning på funktionen rigtigt mange steder i kroppen, og derfor også en muskel der er vigtig at have styr på.

Tensor kan være involveret smerteproblematikker f.eks. omkring

  • Hoften
  • Lysken
  • Lænden
  • Bækkenet
  • Knæet
  • Foden og underbenet
  • Skulderen
  • Nakken

Se mere i videoen nedenfor, hvor vi kigger nærmere på de mange funktioner tensor er involveret i, hvordan du kan undersøge om den er relevant i forhold til dine klienter smerteproblematikker samt hvad du så kan gøre for at hjælpe din klient tilbage til en mere optimal funktion af Tensor.

Del videoen med din kollega!

Facebook
Email

Få flere videoer mm. med viden og inspiration til dine behandlingsforløb, funktionel anatomi, klinisk ræssonering, smertebehandling og nyeste datoer for kurser, uddannelser og gratis workshops!

Til dig der gerne vil være en mere helhedsfokuseret og funktionel behandler!

Er du nysgerrig på, hvordan vores funktionelle behandler uddannelse kan gøre dig endnu stærkere i dine behandlinger, så du kan hjælpe endnu flere af dine klienter?

Book et uforpligtende 20-min kald eller skriv en besked og lad os tage en snak om hvilke faglige udfordringer du oplever, og hvordan du kan lave en plan for dine videre udvikling! 

Vi mødes på Google Meet eller telefonen og finder ud af, hvor du skal ligge din energi for at kunne hjælpe dine klienter endnu bedre

Bliv en mere helhedsorienteret behandler gennem vores "Funktionel behandler" uddannelse

Funktionel Bækken & Underekstremitet

2 moduler af 2 dage hver med fokus på smerteproblematikker omkring hoften, lysken, knæet, underbenet, anklen og foden!

september 2023

11sepAll DayBækken & UE FREDERIKSBERG - modul A 11-12. sept. / modul B 6-7. nov.FREDERIKSBERG

Funktionel Skulderbælte & Overekstremitet

2 moduler af 2 dage hver med fokus på smerteproblematikker omkring skulderbæltet, skulderen, overarmen, albuen, underarm og håndleddet!

september 2023

04sepAll DaySkulderbæltet & OE - modul A 4-5. sept. / modul B 30-31. okt.FREDERIKSBERG

Funktionel
Columna

2 moduler af 2 dage hver med fokus på smerteproblematikker omkring bækken, lænden, midtryggen og nakken samt organ og åndedrætsrelaterede rygsmerter!

No Events on The List at This Time

X