Move2Peak Academy teamet

CASPER YDE HAASTRUP

Casper er en af grundlæggerne af Move2Peak Academy og besidder en dyb og dedikeret faglighed samt et enormt drive.

Hans styrke er evnen til at koble kroppens mange funktioner sammen, øje for detaljer og evnen til at formidle fagligt komplekst stof videre som noget praktisk og håndgribeligt. 

Som underviser er han udadvendt, inspirerende og en dygtig formidler af både praktisk og teoretisk stof samtidigt med at han har et stort fokus på at skabe tryghed og rum til læring for alle kursister.

Michael-Schjerling

MICHAEL SCHJERLING

Michael er en af grundlæggerne af Move2Peak Academy og er en garvet underviser med integritet og pondus. 

Han har højt humør og evner at gøre komplekst stof levende, sjovt og simpelt. Michael har en underviser og lederuddannelse fra forsvaret og har bl.a. undervist på Professionshøjskolen Metropol på Fysioterapeut samt Ernæring og Sundhed. 

Derudover har han undervist på det videnskabelige fakultet på Tartu Universitetet i Estland samt uddannet omkring 150 massører.

Morten-Trolle

MORTEN TROLLE

Morten er en ekstremt dygtig behandler og underviser med styr på sin teori og manuelle færdigheder. 

Som underviser er han enormt engageret og motiverende samt opmærksom på alle kursister. Han fokuserer på at skabe en behagelig og afslappet stemning og gøre materialet spændende og let forståeligt.

MARIA DUE MIKKELSEN

Maria er virkelig dedikeret, fagligt dygtig og professionel til fingerspidserne. Hendes undervisning er afveklsende og hun er emminent til at give eksempler og forklare årsagssammenhæng på en let og forståelig måde. 

Hun er en underviser, der når hele vejen rundt, fokuserer på individuel kontakt, venlighed og god humor men samtidigt også sikre stor grundighed og højt niveau.

X