Hvad kan der ligge bag en forværring af smerter, når du giver din klient en øvelse eller laver specifikke behandlingstiltag?

Du kender det sikkert! En øvelse kan virke som det helt rigtige på papiret når vi sidder og planlægger hjemmearbejde til vores klienter, men når vores klient så laver øvelsen sker der faktisk en forværring af deres gener.

Det samme kan være gældende hvis vi prøver at følge protokoller med langsom tung styrketræning eller GLA:D.

Det gode er, at der faktisk er masser af guldkorn at hente for dig som behandler, hvis vi prøver at kigge på hvad der kan ligge bag forværringen!

Del videoen med en kollega!

Facebook
Email

Få flere videoer mm. med viden og inspiration til dine behandlingsforløb, funktionel anatomi, klinisk ræssonering, smertebehandling og nyeste datoer for kurser, uddannelser og gratis workshops!

Til dig der gerne vil være en mere helhedsfokuseret og funktionel behandler!

Er du nysgerrig på, hvordan vores funktionelle behandler uddannelse kan gøre dig endnu stærkere i dine behandlinger, så du kan hjælpe endnu flere af dine klienter?

Book et uforpligtende 20-min kald eller skriv en besked og lad os tage en snak om hvilke faglige udfordringer du oplever, og hvordan du kan lave en plan for dine videre udvikling! 

Vi mødes på Google Meet eller telefonen og finder ud af, hvor du skal ligge din energi for at kunne hjælpe dine klienter endnu bedre

X