Kan det være ribbenene der trækker dine klienters bækken ind i en dysfunktionen?

Mange oplever smerter omkring den nederste del af lænden og bækkenet og ofte kan der være fund i form af ubalancer omkring selve bækkenleddet (SI-leddet).

På et biomekanisk niveau er spørgsmålet så om det er SI-leddet i sig selv der ikke spiller ELLER om det er noget helt andet (som f.eks. ribbenene) der skaber en dysfunktion i SI-leddet.

Se mere i videoen nedenfor, hvor vi kigger nærmere på hvordan ribbenene er forbundet med bækkenet og hvordan du f.eks. kan spotte om det kunne være ribbenene der driver SI-leddet!

Del videoen med din kollega!

Facebook
Email

Få flere videoer mm. med viden og inspiration til dine behandlingsforløb, funktionel anatomi, klinisk ræssonering, smertebehandling og nyeste datoer for kurser, uddannelser og gratis workshops!

Til dig der gerne vil være en mere helhedsfokuseret og funktionel behandler!

Er du nysgerrig på, hvordan vores funktionelle behandler uddannelse kan gøre dig endnu stærkere i dine behandlinger, så du kan hjælpe endnu flere af dine klienter?

Book et uforpligtende 20-min kald eller skriv en besked og lad os tage en snak om hvilke faglige udfordringer du oplever, og hvordan du kan lave en plan for dine videre udvikling! 

Vi mødes på Google Meet eller telefonen og finder ud af, hvor du skal ligge din energi for at kunne hjælpe dine klienter endnu bedre

X