Testimonials

Kom hjem som en helt anden fysioterapeut!

Da jeg ofte har følt, at jeg manglede det sidste redskab, når jeg behandlede skuldersmerter, tilmeldte jeg mig til funktionel skulderkurset. Det ændrede fuldstændig mit fysioterapeutiske arbejde. Jeg kom hjem som en anden fysioterapeut, og jeg indkaldte straks, de skulder patienter, jeg har følt jeg ikke kunne gøre færdige.

Behandlingen virker med det samme og klienterne er yderst tilfredse. Nu ser jeg klienternes gener, fra en hel anden synsvinkel.

Tak for et fantastisk kursus!

Agathe Storch

Kurset viste sig så ikke bare at omhandle knæet, men hele underekstremitetten og er utroligt helhedsorienteret!

Da jeg tilmeldte mig kurset havde jeg en forventning om at lære en del om behandling af knæproblemer. Kurset viste sig så ikke bare at omhandle dét, men hele underekstremitetten. Kurset er utroligt helhedsorienteret og underviser Casper Yde Haastrup har en utrolig viden indenfor både det undersøgende men også i forhold til genoptræning samt de lidt mere alternative indgangsvinkler som kinesiologi og akupunktur. Dette gør kurset til et ret unikt kursus, da normale kurser plejer at være meget område specifikt og ikke have fokus på helheden.

Det er nu ved at være 2 månder siden jeg var på kurset hos Move2Peak Academy og har brugt disse nye arbejdsmetoder på næsten samtlige af mine patienter siden. Det viser sig at være et genialt redskab til få bedring hos både knæ, hofte, ryg samt skulder og nakkeproblemer.

Jeg kan på det varemste anbefale ALLE, der vil udvikle sig som terapeut og som årsagsbehandler at tage på dette kursus.

Caspar Frausing

Lærte meget mere end jeg troede og opnår gode resultater hos mine patienter!

BækkenUE kurset er et kursus hvor man får meget ud af pengerne. Jeg bruger nu kursets teori og praksis hver dag I min praksis, og opnår rigtigt gode resultater hos mine patienter.

Casper er en god og behagelig underviser. Jeg synes at der var god balance og godt flow mellem teori og praksis. Casper skaber gode rammer for undervisningen og plads til hver deltager.

Jeg lærte meget mere end hvad jeg troede jeg skulle gøre, noget som var meget positivt. Selv om det er knæet som er kursets “hovedfokus”, bliver hele kroppen integreret, noget du selv vil opleve hvis du deltager. Glæder mig til at tage næste kursus hos Move2Peak Academy!

Ragni Narum

Nemt at gå hjem og bruge med det samme, selvom vi har været utroligt meget igennem!

Indholdet har været rigtig logisk og overskueligt bygget op, selvom vi har været igennem utrolig meget. Det er derfor nemt at gå hjem og bruge med det samme uden at skulle læse en masse først.

Jeg kunnet bruge rigtig meget til hofte og fodopererede, og jeg har oplevet at nogen af dem, der ellers var gået lidt i stå har fået et skub i den rigtige retning.

Stemningen har været god på kurset, og der har været plads til masser af spørgsmål også dem der var lidt udenfor sammenhæng. Casper er en rigtig god formidler, og man kan mærke at han virkelig brænder for det og gerne vil lære det videre, og ikke bare skal vise hvor meget han ved.

Maria Hansen

Et virkelig brugbart kursus!

En uge på BækkenUE kurset er godt givet ud. Jeg oplevede en underviser med styr på sit materiale, høj faglighed og en evne til at formidle sit stof. Kurset er funktionelt i daglig praksis. Jeg anvender systematikken dagligt og oplever, at problematikkerne borgerne kommer med passer ind i kursets systematik. Jeg har anvendt teknikkerne både i forhold til knæ-, ankel-, ryg- og TKA-borgere.

Kurset er velstruktureret, undersøgelsessystematikken giver mening, det virker i praksis, hvor man hurtigt kan finde rette niveau for patienten. Fedt at have et overskueligt og logisk opbygget materiale bagefter.

Casper, jeg har kun rosende ord til dig. Jeg har været SÅ glad for at være på dit kursus.

Christina Vinther Torres

Kurset har givet en masse brugbare værktøjer som jeg har manglet i stor grad!

Tusinde tak for et rigtigt godt kursus!

Jeg har kunnet bruge det fra første dag, og siden følt mig som en dobbelt så god fysioterapeut som efter jeg blev færdig fra skolen.

Kurset har givet en masse brugbare værktøjer som jeg har manglet i stor grad! Metoderne er nemme at gå til og giver en bedre struktur i behandlingen.

I kan godt regne med at I ser mere til mig i fremtiden ;o)

Oliver Haagen Hansen

Kurset har udviklet mig rigtigt meget som behandler!

Det var virkelig et fedt kursus. Indholdet var meget mere omfattende end forventet. Det har udviklet mig som terapeut rigtig meget. Jeg har anvendt færdighederne fra kurset på mange forskellige patientgrupper med god succes. Det var fået mig til at fokusere mere på at finde årsagen fremfor at symptombehandle.

Stort skulderklap herfra for et fantastik stykke arbejde i forbindelse med udviklingen af kursusmaterialet. Det er super anvendeligt og godt opstillet – Dette har fremmet udbyttet af kurset. Dagene var godt struktureret med fin balance mellem teori og praksis, man fik den nødvendige vejledning og hjælp. God afslappet stemning.

Som person er Casper vildt inspirerende og et godt forbillede. Jeg har svært ved at finde noget at sætte en finger på.

Maria Mikkelsen

BækkenUE kurset har uden sammenligning været det kursus jeg anvender mest i dagligdagen!

Da kurset fokuserer så meget på helheder og funktionelle sammenhænge kan jeg bruge det til en meget stor målgruppe. Tror ikke der går en arbejdsdag uden jeg anvender en teknik eller en teori fra kurset.

Håber I har det godt. Jeg håber stadig vi en dag ses på skulderkursus.

Knus

Marianne Runge Sørensen

Medarbejdere