Tak for din tilmelding til “Skulder & OE” kurset

Hej og tak for din tilmelding til vores SkulderOE kursus.

På kurset kommer du til at lære et komplet undersøgelses og behandlingssystem som indrager kroppens mange forskellige systemer. Det betyder at du kommer til at lære flere forskellige typer af manuelle teknikker og hvordan du kombinere disse.

Se den korte introvideo for at finde ud at mere omkring selve kurset og hvordan du forbereder dig bedst muligt.

Introvideo er på trapperne ;o)

Du skulle gerne have modtaget en bekræftelsesmail (eller så burde den være der inden for 5 min.) med din tilmelding. Hvis du ikke kan finde den, så start med at tjekke om den skulle være røget i dit spamfilter. Er den heller ikke der så ring på tlf. 42 90 18 81 eller skriv til info@move2peakacademy.dk så vi kan sikre at du modtager mails omkring kurset

Her kan du hente diverse info omkring kurset.

For at hjælpe dig med den bedste læring af indholdet på kurset vil du over de næste dage modtage mindre videoer der kort giver dig en intro til de forskellige elementer vi skal gennemgå på kurset.

Det er vores erfaring at en vis grad af forforståelse for indholdet markant øger læringen på kurset, så vi håber det kan hjælpe dig med at få så meget med hjem som muligt og gøre det lettere at implementere i din praksis.

Vi ses snart i den første video, hvor vi skal kigge lidt dybere på vores grundfilosofi for vores kliniske ræsonneringssystemer og holistiske måde at arbejde ud fra.

X