skip to Main Content
(+45) 42 90 98 18 info@move2peakacademy.dk

MASTER YANG – “BODY, MIND, ENERGY” WORKSHOP

Sand sundhed kommer indefra!

 • Savner du mere overskud i hverdagen?
 • Vil du gerne finde en vej til skabe ro og heling i din krop?
 • Er det vigtigt for dig at opleve mentalt og fysisk energi og velvære?

Dette er en energifyldt workshop, som skaber mærkbar forandring i din krop og dit sind. Workshoppen er for alle og kræver ingen forudsætninger for at kunne deltage.

“Jeg har personligt oplevet forandringen i mit eget liv og set flere af Master’ Yang´s studerende komme fra svære situationer med stress og sygdom til et liv fuld af glæde, lykke og sundhed. Det er en praksis som er meget anderledes og mere enkel end hvad man ellers støder plejer at støde på inden for sundhedsbranchen. Det sværeste var næste bare at give slip og følge Master Yangs undervisning og efterfølgende bygge personlig praksis op. Men når man først gør det kommer forandringen helt naturligt.
     Michael Schjerling (Fysioterapeut, Coach, SundhedsCoach, Personlig træner. mm.)

En livsforandrende praksis
Master Yangs Calligraphy Qi Gong er i den grad en livsforandrende praksis. Du vil opleve en praksis, der er med til at sikrer at dine indre systemer fungerer optimalt og giver dig en oplevelse af overskud samt mentalt ro.

Calligraphy Qi Gong er for alle der vil have mere energi, sundhed og indre glæde. Det er en praksis som har en dybdegående effekt (helt ned på celleniveau) og som samler din krop og dit sind så du bliver mere fri i kroppen, mere energifyldt samt mere modstandsdygtig.

I sin essens arbejder du med at forstærke dit potentiale som et helt menneske ved at skabe bro mellem krop-sind-sjæl, så du hviler mere i dig selv og får ro og overskud til livets udfordringer.

Hvorfor opleve Master Zhenhau Yang
Master Zenshau Yang er internationalt anerkendt og har skabt sundhedsmæssige forandringer blandt tusinder af mennesker globalt. Han er en enormt karismastisk person, som i den grad deler ud af hans enorme viden og praktiske erfaring og som lever og ånder for at videregive hans teknikker.

Vi har været utroligt heldige idet vi fik skabt kontakte til Master Yang for mere end 4 år siden. Det har i den grad været en livsændrende oplevelse for os, og hans simple praksis er nu en fast del af vores hverdag.

Hvad er Qi Gong?
Qi Gong er en mere end 4000 år gammel træningsmetode fra det gamle kina, som er med til hjælpe kroppen og sindet med komme i balance og skabe indre heling.

Qi gong består helt enkelt af specfikke bevægelsessekvenser koblet med mindfulness og vejtrækning. Trods sin enkelthed har Qi Gong en enorm effekt på kroppens indre systemer og skaber forbedringer helt ned på celleniveau. Resultatet er en hverdag med mere glæde, overskud af energi, frihed i kroppen, samt øget bevidsthed og nærvær i nuet.

Dette er en unik mulighed for at opleve Master Yang og få redskaber til at øge din sundhed, få mere glæde, opleve mere mentalt ro og overskud samt opnå fysisk velvære og frihed i kroppen.

Testimonials:

Students have said this about Master Yang the two last years here in Copenhagen:

Lise-Lotte Bonne (konsulent og bevidsthedstræner)

5 dage med Master Zhenhua Yang er som at have fundet den vej, der fører hjem til mig selv. Disse 5 dage har nærmest været uvirkelige gående mod mirakuløse.At have fundet et bevægelses system, der både stabiliserer mit nervesystem, så jeg kan mærke forskellen efter 10-20 min bevægelse. En smidiggørelse af min krop og særlig rygsøjlen. Min muskulatur er blevet styrket, hvilket jeg endnu ikke forstår, men oplever. Vejrtrækningen er nem at lære. samtidig giver den et service eftersyn til alle mine organer og styrker min fordøjelse. Med mig tager jeg redskaber til at detoxe min krop, skabe energi ved at spise “enkle madvarer” og drikke gode teer.

For første gang i mit lange liv har jeg fundet et redskab til at stabilisere min sensitivitet. Sensitiviteten har ikke længere store udsving. Sensitiviteten er gået fra at være et handicap til en gave. I min krop er der fred, ro og jordforbindelse. Skulle jordforbindelsen komme ud af kurs kan jeg nemt genskabe den. Indeni har jeg en lykkefølelse som min krop vender tilbage til hele tiden. “No mind – Movement” er en elegant måde at bevæge sig på og skaber lykke. Alt hvad der blev stillet i udsigt er blevet indfriet. Jeg retter en dybtfølt tak til Master Zhenhua Yang for at dele disse værktøjer. Jeg vil mere og jeg kommer igen. Tak til Move2peak og Michael for at skabe denne mulighed, et kursus med 100% integritet og kvalitet.

Begejstret og dybtfølt TAK

Willads Christian Grove (Body SDS terapeut)

Jeg arbejder som Body-sds kropsterapeut og har studeret kroppen igennem mange år. I 2015 tog jeg på workshop med master Yang. Efter workshoppen følte jeg mig enormt taknemmelig for at være så heldig at have mødt en mester med et system og en metode man virkelig kan mærke har dybe rødder fra Østen. Samtidig var det fantastisk at kunne mærke effekten med det samme af de øvelser vi lavede. Det at møde en mand hvor det at arbejde med livsenergi, meridianer og elementer etc. er helt naturligt og for ham bare er sådan tingene hænger sammen var fantastisk. Det har jeg aldrig oplevet før. Man kan mærke at han har et par tusind års traditioner/ erfaring i blodet og han kan sit kram. Det kunne både mærkes og opleves. Mødet med master Zhenhua Yang har virkelig været en stor inspiration og har sparket gang i at dykke dybere i disse ældgamle metoder

 

William Boesen 46 years
(President The East Asiatic Company (Japan) Ltd.)

In early August 2016, I joined a Calligraphy workshop taught by master Yang and arranged by Move to Peak in Copenhagen. I was my first experience with Master Yang and it was a very positive experience. My movement background is from a Japanese Martial art and I have never really been into what the Chinese call internal arts, especially the healing parts. The conduit for the healing is made through Qui Gong movement, the body mind and soul comes together and that is where the healing is done. My eyes were opened to a complete new world during the seminar and I left it feeling very connected with myself and with tools and movement/breathing methods that I can continue to work on. I do recommend you to try this work shop with Master Yang.

For english version – Click here

TILMELDING OG PRAKTIS INFO

Dato og tid

 • 27-28 September 2018
  • Torsdag d. 27. fra kl. 8.45 – 17.45
  • Fredag d. 28 fra kl. 8.45 – 15.45

Sted

 • “Senzala” (lokalet under Move2Peak)
 • Bernhard Bangs Alle 23
 • 2000 Frederiksberg

Pris 995,- DKK

Vilkår

 • Tilmelding er bindende og gælder først når betaling er modtaget.
 • Vi tilbyder ingen refundering, hvis du skulle blive forhindret i at komme.
 • Ved evt. aflysning refunderes hele beløbet.
 • Vi fastholder os retten til at ændre adresse inden for Storkøbehavn. Ved evt. ændring sender vi besked til alle deltagere.

Test test test

 

Ring mig op
close slider

Back To Top