Tak for din tilmelding til “Foden” dagsworkshoppen

”I Gladsaxe har vi valgt at fordybe os i den meget systematiske tilgang til undersøgelse og behandling, som vi kan få hos Move2Peak. Det giver os forskellige redskaber og teknikker, som trækker på mange andre kursusrækker, men som netop ikke er konceptbaseret, men til gengæld træner os i klinisk ræsonnering.

Ved skræddersyede kurser får vi mulighed for at præge indholdet, så det bliver tilpasset den kommunale hverdag med meget holdtræning. Kurserne har givet os mulighed for at tilbyde vores borgere endnu et redskab til undersøgelse og træning.

Når vi vælger kurser hos Move2Peak ved vi, at underviserne er grundigt forberedte, har meget erfaring at bidrage med, er lydhøre overfor de udfordringer, vi har i kommunen og kan bidrage med ny viden til vores kliniske hverdag.”

Trine Holm, udviklingsterapeut træningsteamet i Gladsaxe kommune

Vi bliver løbende inviteret ud for at holde workshops, kurser og foredrag inden for genoptræning, træning og sundhed generelt. Indholdet er helt op til dig og vi kan “twiste” det lige efter dine/jeres behov.

Indhold på workshops vi ofte tager ud og holder

3,5 timers inspirationsworkshop

Vores kortere 3,5 timers workshops giver jer et hurtigt boost i klinisk ræsonnering, manuelle færdigheder og relevant træning i forhold til workshoppens hovedfokus.

*Pris = 6.500,-

Dagsworkshop (8.30-17)

På vores intense dagsworkshops kan vi komme i dybden med specifikke problemstillinger og områder så I opnår en markant øget forståelse, evne til klinisk ræsonnering og står med en masse direkte implementerbare manuelle og træningsmæssige værktøjer på hånden efterfølgende.

*Pris = 15.000,-

* Prisen gælder for op til 15 deltagere. Prisen pr. deltager ud over 15 er 600,- for vores korte inspirationsworkshops og 10o0,- for dagsworkshops.

X