[vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”32″][vc_column_text]

Tak for din tilmelding til “Columna” kurset

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1577968454926{margin-top: 36px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Hej og tak for din tilmelding til vores Columna kursus.

På kurset kommer du til at bygge et lag oven på al den viden er erfaring du har fra BækkenUE kurset og du kommer til at se hvordan Columna og organsystemet i den grad er en vigtig faktor når de kommer til at skulle hjælpe dine klienter tilbage til mere frihed i kroppen.

Se den korte introvideo for at finde ud at mere omkring selve kurset og hvordan du forbereder dig bedst muligt.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Introvideo kommer snarest ;o)

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Du skulle gerne have modtaget en bekræftelsesmail (eller så burde den være der inden for 5 min.) med din tilmelding. Hvis du ikke kan finde den, så start med at tjekke om den skulle være røget i dit spamfilter. Er den heller ikke der så ring på tlf. 42 90 18 81 eller skriv til info@move2peakacademy.dk så vi kan sikre at du modtager mails omkring kurset

Her kan du hente diverse info omkring kurset.

For at hjælpe dig med den bedste læring af indholdet på kurset vil du over de næste dage modtage mindre videoer der kort giver dig en intro til de forskellige elementer vi skal gennemgå på kurset.

Det er vores erfaring at en vis grad af forforståelse for indholdet markant øger læringen på kurset, så vi håber det kan hjælpe dig med at få så meget med hjem som muligt og gøre det lettere at implementere i din praksis. Da du allerede har været på kursus er fordelen at du allerede er inde i måden at tænke på og har grundfilosofien nogenlunde på plads. Dette skulle gerne give dig en oplevelse af endnu bedre at suge guldkornene til dig, når du kommer på Columnakurset.  

Vi ses snart i den første video, hvor vi skal kigge lidt dybere pÃ¥ “stigemodellen” for Columnakurset.

Bh

Casper & Michael[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

X