Velkommen til læringsområdet for

FODEN

fundamentet for optimal funktion

Velkomme til læringsområdet for vores kursus omkring foden. Nedenfor kan du finde forskelligt indhold som forhåbentligt kan hjælpe dig med en endnu bedre forståelse og implementering af indholdet fra workshoppen.

Vi håber du har fået en masse ud af kurset samt får en masse ud af indholdet her på siden. Det vil være en stor hjælp for os, hvis du vil give kurset en anmeldelse og fortælle hvordan det har udviklet dig som behandler.

Move2Peak Academy facebook forum

Er du endnu ikke blevet en del af vores “funktionel behandler forum” på facebook forum – hvor du bl.a. kan stille spørgsmål om diverse faglige ting og få sparring til dine klienter, finde videoer med funktionel anatomi så KLIK HER for at blive medlem!

Hjælp os i 2 enkle trin

1. Klik på “anbefal” og “del” knappen nedenfor

2. Skriv en anmeldelse af kurset

Undervisningsmateriale

Costa og bækkenet

Gratis Q&A´s og opfølgningsworkshops

Som en del af din deltagelse på workshoppen har du mulighed for at få ekstra hjælp fra os. Hver mdr. holder vi bl.a. gratis online Q&A for alle vores kursister, hvor du kan stille spørgsmål til det kursus du har været på. Derudover har du også mulighed for at deltage på de gratis opfølgningsworkshops (2-3 timers varighed) vi holder for dette kursus. Og du kan deltage lige så tit du har lyst.

Revelante kurser for dig der vil mere!

Er du klar til mere viden og teknikker så du kan hjælpe dine klienter endnu bedre? Nedenstående af vores kurser kunne være næste step for dig i din rejse og udvikling som behandler. Er du I tvivl om hvilket kursus/uddannelse det giver mest mening for dig, så ring eller skriv og så skal vi nok guide så godt som vi kan.

No Events on The List at This Time

august 2024

14augHele dagenRespiration & DiafragmaFREDERIKSBERG

november 2024

06novHele dagenRespiration & DiafragmaFREDERIKSBERG

X