Åndedrættet - Livets fundament

Webinar

Del webinaret med en kollega!

Facebook
Email

Har du spørgsmål til webinaret, hvordan du selv kan komme videre med åndedrættet, eller gerne vil lærer hvordan du kan bruge det til at skabe endnu bedre forløb med dine klienter?

Eftersom webinaret jo er optaget er det svært at stille spørgsmål live ;o)

Det har vi prøvet at løse ved at du kan sende dit spørgsmål via formularen her på siden. Så kan vi tage en videre snak over mail eller telefon hvis det passer bedre.

Bh

Michael
Move2Peak Academy

Bliv en del af vores facebook gruppe om åndedrættet!

Bliv en del af vores gratis facebook gruppe om åndedrættet. Gruppen er et sted for dig der er interesseret i åndedrættet og som gerne vil møde ligesindede, og få inspiration til din egen praksis eller til dit arbejde med klienter.

Dagsworkshop

"Respiration & Diafragma"

Dagsworkshoppen er en dag i fordybelse med åndedrættet og de grundlæggende teorier og åndedrætsøvelser. Målet er at du har en masse med hjem som du kan arbejde videre med på din rejse mod mere frihed i krop og sind.

Workshoppen er for dig der gerne vil snuse til åndedrættet og opleve hvad det kan gøre ved kroppen og sindet, samt have basis teknikker til dine klienter.

Workshoppen er for alle nysgerrige behandlere og dig der bare gerne vil lære mere om åndedrættet

Åndedrætsterapeut uddannelse

Har du spottet hvor stor effekt åndedrættet har på både krop og sind, og vil du gerne lære hvordan du kan bruge dette fantastiske redskab til at hjælpe dine klienter til endnu større heling og ro, så er åndedrætsterapeuteruddannelsen næste skridt.

Vil du bare selv på en dybere rejse ind i åndedrættet og bruge det til ændring hos dig selv, så kan du sagtens deltage på uddannelse, der i sig selv er en udviklende rejse.

Uddannelsen er for der arbejder terapeutisk med kroppen og/eller sindet – fysioterapeut, kropsterapeut, psykolog, smerteterapeuter, coach, stress coach mm.

X