ÅNDEDRÆTSTERAPEUT UDDANNELSE LEVEL 1

Åndedrættet er et af de mest oversete og undervurderede værktøjer til styring af det autonome nervesystem og hormonsystemet!

Der har i mange år hersket en overbevisning om at mennesket ikke kunne regulere, hverken det autonome nervesystem eller hormonsystem af viljens vej.

Nyere forskning har dog vist at vi gennem specifikke åndedrætsmetoder, kan regulere begge dele til gavn for både evne til heling af sygdom af skader, fysisk og følelsesmæssigt velvære samt evnen til at kunne præstere i en given sportsgren!

Hvad får du ud af Åndedrætsterapeut - Level 1?

Level 1 er 5 dages undervisning/træning med en afsluttende praktisk gruppeeksamen. Du må begynde at praktisere på ”rigtige” klienter / patienter når du har bestået Level 1.

På Level 1 handler det om din fysiske krop.

Level 1 klæder dig på med teori og praktik til at kunne bruge åndedrætspraksis selv og med klienter, individuelt og på hold. Du vil få nogle dybdegående redskaber til at kunne arbejde terapeutisk med forskellige problemstillinger samt booste dine atleters/klienter performance. I alt 5 dages uddannelse pakket med teori og praksis.

DET SIGER VORES TIDLIGERE DELTAGERE PÅ LEVEL-1

Som fysioterapeut og som menneske er det en berigelse af være på ”åndedrætsterapeut uddannelse” med Michael Schjerling. Michael besidder en usædvanlig stor viden, både om den menneskelige fysiologi i relation til vejrtrækningen og om årtusindgammel viden og erfaring med åndedrættet. Undervisningen er præget af nærvær og Michaels personlige erfaring og dedikation i relation til emnet. Efter kurset har jeg med større overbevisning kunnet prioritere åndedrættet i mit møde med flere og forskellige patienter, da vigtigheden af at fokusere på dette, er blevet endnu mere evident. Personligt har jeg igennem kurset (godt og brugbart undervisningsmateriale!) fået redskaber til at anvende i hverdagen, og ved at lave øvelserne kan jeg booste min energi og forstærke min ro. Tag den!
Bodil Hindbo
Fysioterapeut
Kære venner af åndedrættet Jeg vil også starte med at takke jer alle for nogle helt særlige dage med masser af inspiration og god energi. Savnede helt jeres selskab dagene efter. Vi er i fuld gang med at videregive øvelser til vores kolleger, venner og familie og tilbagemeldingerne er ret interessante. I dag fortalte en kollega, at hun havde dæmpet et migræneanfald fra 8 til 2 (VAS skala) ved først at bruge bølgeåndedrættet og dernæst ”fire breathing”, som vi havde instrueret i et par dage før. Vores kolleger er alle meget nysgerrige og med på "selverfaring", som jo uden tvivl er en vigtig del af at kunne give det videre. Min dreng på 9 har lavet Buteyko 2 gange om dagen de sidste par uger og har ikke haft behov for sin astma spray i den tid. Interessant hvad børnelægen siger ved næste tjek i oktober.
Brit Drost Nielsen
Ergoterapeut
Hej Michael Tak for 5 meget spændende dage! Det var en stor, stor oplevelse, og jeg er meget glad for at have fået dette redskab, både til mig selv og til mine patienter. Og jeg holder fast i min udtalelse om, at dette er de 5 fagligt mest spændende dage siden jeg begyndte på studiet for snart 3 år siden. Jeg har siden uddannelsens ophør stået en time før op hver morgen for at lave de øvelser som krop og nervesystem havde brug for dén dag, og selvom jeg har sovet en time mindre, har jeg følt mig mere frisk resten af dagen end jeg plejer. De positive effekter jeg har mærket har været: mere energi, bedre bevægelse i hele columna, bedre holdning, færre smerter, bedre forhold til min egen krop (og i det hele taget bedre „integrering” med egen krop) og mental ro. Jeg plejer at have 4-5 „spor” kørende simultant i hjernen, nu er der kun 2, nogle gange kun 1 og indimellem er der helt slukket (bl.a. Wim Hof) - og det er MEGET dejligt. Jeg savner allerede det faglige fællesskab vi fik opbygget på kurset!
Anonym
Stud. Fysioterapi
Kære Michael   Tak for sidst. Denne uddannelse er helt igennem forrygende. Undervisningen er båret af et kæmpe engagement, og Michaels solide erfaring og viden ligger som et vandmærke bag hele forløbet. Indholdet er solidt forankret i både teori og forskning, og den fysiske træning er teknisk præcis, og grundigt guidet, men undervisningstilen bibeholder et element af improvisation, intuition og leg. Michael er autentisk, grundig og seriøs, men undervisningen bliver aldrig fodformet og dogmatisk. Fem fantastiske dage der har efterladt mig inspireret og vibrerende revitaliseret. Min varmeste anbefaling.   Med venlig hilsen Uffe Thybo Jensen Lektor og underviser Pædagog Uddannelsen KP og Contra-mestre i Capoeira i Grupo Ginga
Uffe Thybo
Lektor og underviser pædagog uddannelsen KP
Hej Michael. Ville bare sige, at jeg kørte mit første hold for 8 mænd i dag. Hold nu kæft det var fedt altså. Sluttede af med en times shin kokyo sekvensen. Det var virkelig powerfuldt at faciliterer det 🙂. Er helt blæst bagover lige nu. Og de var så glade for deres session 🙂 Jeg er superglad for, at jeg mødte dig den dag og kom med på holdet 🙂. Rasmus Skytte (Kropsterapeut, politibetjent og far til 3) 20. maj 2021
Rasmus Skytte
Kropsterapeut
I marts 2019 deltog jeg i et fem dages kursus “Åndedræts terapeut Level 1”. Kurset var på et højt fagligt niveau, hvor fysiologi og anatomi var i højsædet men også det holistiske menneskesyn. Den daglige undervisning var tilretlagt med både en teoristisk del og masse åndedræts træning. Underviseren Michael Schjerling havde stor faglig viden, hvor man ikke var i tvivl om hans fysioterapeutiske baggrund samt hans mange års nysgerrighed, og opsøgning af viden om kroppen, åndedrættet, og træning i kampsport mm. Kurset gave mig en masse faglig viden, foruden mange øvelser omkring åndedrættet, som jeg straks kunne bruge hos dem som jeg behandler til dagligt. Som fysioterapeut for handicappede børn har jeg uden videre kunne inddrage de mange åndedræts øvelser i behandlingen af børn med Cerebral parese, muskelsvind, autister og scoliosis. Jeg har også straks brugt en del af øvelserne sammen med kollegaer, da øvelserne er nemme at gå til. Desuden passer kurset godt i nutidens bevidsthed om et godt arbejdsmiljø med fokus på at styrke arbejdspladser med mindfulness og nedsættelse af stress.
Lisa Andersen
Fysioterapeut
Kurset var en meget positiv og stærk oplevelse. Meget kompetent instruktør og en fin blanding mellem teori og praksis, hvor det var god tid til at uddybe emnerne. Kurset har været en øjenåbner for mig personligt. Det har været medvirkende til, at jeg prioriterer tiltag, der gør, at jeg føler mig mere sund og veltilpas i det daglige. Jeg er på vej ned af den rigtige vej og føler mig mere kompetent ift. at guide andre i samme retning. TAK.
Denni Nielsen
Fysioterapi
Tak allesammen!! Jeg er stadig ret høj efter vores kursusdage. Nu har jeg også selv haft tid til at arbejde lidt med det. (Ikke så meget som jeg gerne vil) pga. Vores tidsbegrænsning på 30 min. Men lidt blev det til: En sklerose patient på et at mine hold sagde sådan lidt løst at hun havde det ret svært psykisk efter hun fik diagnosen. Har haft et forløb med hende hvor vi startede med leverstræk, udspænding af abdomen og Diafragma og implementering af bølgeåndedrættet. Allerede der kom hun ugen efter og havde fået en hel lettelse i sin krop og mere energi.  Derfra brugte jeg Wim Hof og traume-rystelsen samt arbejdet med 30 min. Grounding med hende 2x ugentligt. Hun fortæller mig at rystelse øvelsen, udspænding af abdomen, diafragma og leverstræk er blevet en fast del af hendes morgenrutine for det starter hendes dag så godt og giver hende energi og så laver hun Wim Hof når hun har dårlige dage eller skal ud med vennerne. Som hun for øvrigt heller ikke havde set i nogle måneder pga. manglende energi og nedtrykt humør! Det har virkelig boostet hendes livskvalitet. Udover hende har jeg brugt Buteyko på to kroniske smertepatienter som begge kom med positive tilbagemeldinger om mindre smerter! Tak fordi du har delt denne fantastiske viden med os Michael!! <3️ jeg glæder mig til Level-2! Kh. Edna Pasic
Edna Pasic
Fysioterapi

HVEM KAN DELTAGE PÅ UDDANNELSEN?

Alle der har interesse i at lære teori og praksis omkring åndedrættet. Det kan være af personlige og professionelle årsager. Dog vil det kun være kursister med behandlerbaggrund, der efter eksaminering på sidstedagen vil kunne kalde sig “Åndedrætsterapeut”. Kursister uden behandlerbaggrund vil få diplom for gennemført kursus som bevis for deltagelse.

Uddannelsen vil være særlig gavnlig hvis du i forvejen har patienter eller klienter, men klart også hvis du blot af personlige årsager ønsker at øge din egen sundhed, energi og velbefindende.

Kommende uddannelsesforløb

Klik på et af nedenstående uddannelsesforløb for at finde mere om tilmelding, priser og vilkår!

september 2024

18sepHele dagenÅndedrætsterapeut level 1FREDERIKSBERG

marts 2025

12marHele dagenÅndedrætsterapeut level 1FREDERIKSBERG

Lær at regulere kroppens fysiologi

Her lærer du især at påvirke kroppens fysiologi på kort tid ved hjælp af åndedrættet. Du lærer at påvirke immunsystemet, hormonsystemet og det autonome nervesystem. Du lærer også at regulere spænding i musklerne, blodcirkulationen, hvilepusl, blodtryk og meget andet i kroppens fysiologi.

Tilbage til et naturligt åndedræt

Grundstenen i Level 1 er at få kroppens åndedræt tilbage til begyndelsen. Det vi kalder basisåndedrættet. Det er det åndedræt, du er født med og som gør krop og sind helt afslappet, blød og lækker.

Når vi ser på kroppen som den rent fysiske krop, så er det i virkeligheden en mad-krop. Den er bygget op af den mad vi har indtaget over årene. Den fysiske krops opbygning er et resultat af en meget stor intelligens, som hører til det vi kalder ”den mentale krop” eller ”sindet”. Det er denne intelligens, som har gjort det muligt fysisk at manifestere præcis den krop du har, med din næse, dine organer, dine fødder, din hud osv.

For at din krop skal forblive sund, stærk og fyldt med energi er det vigtigt at åndedrættet ikke løber løbsk. Åndedrættet er nemlig styret automatisk og du kan over årene have tilegnet dig et åndedræt, som skaber ubalance og i sidste ende måske leder til sygdom, lavt energi niveau, humørsvingninger og alskens dårligdom. Derfor lærer du på Level 1 at komme tilbage til det naturlige åndedræt, som støtter hele din krops fysiologi.

På Level 1 arbejder vi på at få dig ud af hovedet og ned i kroppen og genlære kroppen en mere naturlig måde at trække vejret på. Vi arbejdede også med åndedrætsmetoder til sports-performance, afspænding og du bliver introduceret til hvordan du kan identificere traumer i kroppen og bruge åndedrættet til at løsne chok og traumer, som har sat sig i kroppen.

Kroppen er din hardware

På Level 1 er vi på hardware-niveau. Dvs. du lærer hvordan du via åndedrættet umiddelbart kan styre din hardware (din fysiske krop). Dvs. hvordan du kan ændre blodgennemstrømning, så du via åndedrættet kan udvide eller trække blodkarrene sammen i forskellige dele af kroppen. Hvordan du fx kan skabe varme i hænder og fødder eller sende mere blod ind i fordøjelsen og de indre organer til gavn for disse og din sundhed og fysiske energiproduktion. Dette kan lade sig gøre fordi du via åndedrætsregulering påvirker dit autonome nervesystem, dit hormonsystem og immunsystem

Da krop og sind hænger sammen, kommer du også til at mærke effekten på dine følelser og tanker.

På Level 1 får du også en smag på hvordan åndedrættet ikke kun er en fysisk størrelse, men i høj grad er forbundet til din spirit og åndelige rejse i livet. Deraf navnet ind-ånding eller in-spiration (ånd eller spirit på engelsk). Åndedrættet er ren energi, som ikke kun påvirker dig, men faktisk også andre mennesker, som du er i forbindelse med.

Uddannelsens indhold og hvad du lærer

Først og fremmest vil du få en grundig teoretisk baggrund for at forstå hvordan respirationen, og de processer, der er involveret i denne, har indflydelse på vores sundhed, energi, følelser samt kroppens evne til regeneration. Du vil bl.a. lære hvordan og hvorfor respirationen er en direkte vej til styring af det autonome nervesystem og hormonsystemet, som er en af essenserne i denne uddannelse.

Teori:

 • Basal åndedrætsfysiologi, herunder:
  • Terminologi
  • Åndedrætsmekanik
  • Åndedrætscentret
  • Åndedrætsorganerne
  • CO2/O2 luftskiftet (indre/ydre respiration)
  • Ilt- og kuldioxidbinding i blodet
  • Hvad bestemmer frekvensen og dybden af vores respiration og kan denne trænes
 • Åndedrættets relation til det autonome nervesystem og hormonsystemet
 • Åndedrættets relation til den vigtige Vagus-nerve (vagal stimulation)
 • Gennemgang af teoretisk og praktisk grundlag for forskellige retninger indenfor åndedrætsterapi
 • Åndedrættets sammenhæng med vores sind, følelser og sygdomme
 • Hvordan alle former for stressfaktorer påvirker vores åndedræt og omvendt

Praktik:

De fem dage er fyldt med praktiske øvelser da arbejdet og effekterne fra åndedrættet kommer gennem praktik.

Terapeutisk målrettet praksis:

Du lærer at arbejde terapeutisk med åndedrættet i forhold til at booste kroppens helingsforløb, herunder:
 • Inflammationsdæmpende åndedræt
 • Boost af anabolske hormone
 • Hvilke typer af ubalancer, stress og sygdomme hvor du med fordel kan bruge åndedrætspraksis
 • Metoder til afspænding af sind og åndedræt
 • Metoder til at øget kropbevidsthed
 • Identificering af uhensigtsmæssige åndedrætstrategier og dysfunktioner
 • Korrektion af åndedrætsdysfunktioner. Du lærer hvordan det naturlige åndedræt er når kroppen er mest ressourcefuld og hvordan du opnår dette igen (opbygning af gode vaner)
 • Træning af Diafragma
  • Styrke Diafragma.
  • Lære at slappe af i Diafragma.
  • Løsne spændinger i og omkring Diafragma.
 • Stress-reducering via stimulation af vagusnerven
 • Øjeblikkelig frigøring af stress og spænding.
 • Smertereduktion
 • Forskellige former for vejrhold, fordele og ulemper.
 • At balancere det autonome nervesystem.
 • At arbejde med svimmelhed.
 • Fordele og effekter af meget let og overfladisk respiration.
 • Derudover er der et modul omkring stress og chok-traume behandling, som leder op til Level-2
  • ”Det Dybe Bevidsthedsudvidende Åndedræt”, som er en kraftfuld metode til at arbejde med traumer og følelsesforløsning og derved opnå mental styrke, balance og bedre regeneration i kroppen.
  • ”Rich-Schjerling-Breathing”
  • Anti-Terror-Breathing.

Praksis målrettet præstationsfremme:

 • Hjerne-detox og skærpning af mental fokus, der øger blodtilførslen til hjernen og effektivt fjerner affaldsstoffer og tilfører flere næringsstoffer
 • Øgning af lungekapacitet og mobilitet i brystkassen
 • Åndedrættet til at øge bevægelighed og styrke
 • Hyperventilation og opbygning af energi og kraft
 • Hurtigere restitution
 • Vitalisering af krop og sind
 • Energi booster
 • Øgning af kroppens CO2-tollerence
”Tak for et Fabelagtigt kursus.  Jeg er fuldstændig blown away over den viden og robusthed som ligger bag Kurset/Uddannelsen. Michael leverede med ydmyghed en god portion teori, menneskelig forståelse, samt en spirituel viden. Hans indføling og fornemmelse for energier gjorde rummet trygt, tillidsfuldt og levende. Som Teamcoach vil det helt klart stille mig stærkere at have Åndedrættet som værktøj og som foredragsholder med emnerne Traumer, Senfølger og PTSD har jeg formidlet cooping strategien vejrtrækningen - nu kan jeg formidle den professionelt og endda undervise i den men vigtigst, jeg kan forstå den selv. I min egen proces til, at traumeforløse og reducere symptomer på min PTSD oplevede jeg en øjeblikkelig virkning. Den var powerfuld og på sin vis skræmmende - men valget om hvor langt ind, og hvor dybt jeg ville gå var helt og aldeles mit eget. Jeg var løftet og tryg hele vejen. Jeg er for hver gang jeg drager ind i sjælen og ned i kroppen imponeret over, hvad vores krop er i stand til og hvordan den kan hele sig selv. Sidst men ikke mindst, så var det skide-skægt også. Latter er så forløsende. SÅ Michael, af mit hjerte og min sjæl - Tak for dig.”
Tanya Tranholm
Team Coach, forfatter og foredragsholder
Tusind tak for et fantastisk kursus, der simpelthen bare gik op i en højere enhed for mig. Kombinationen af din varme, kyndige og tryghedsskabende undervisning og vejledning, nogle skønne medkursister, der alle medvirkede til, at vi sammen fik skabt rum, hvor vi alle udviklede os, tør jeg godt sige, samt et utroligt spændende emne, der virkelig åbnede sig, og foldede sig ud for mig i sit fulde potentiale, var nærmest magisk. Jeg var helt høj da jeg tog derfra.  Dagen efter havde jeg et meget tæt program, men formåede faktisk at skabe en del ro og overskud, ved at tænke tilbage på, og bruge noget af det jeg havde lært:-). Jeg kan også sige, at jeg allerede har indkorporeret forskellige elementer, dels forklaringsmodeller og dels øvelser, i min praksis, og det giver bare SÅ meget mening! På forhånd troede jeg egentlig kun jeg skulle tage Level 1, og så måtte det være nok, men jeg kan ikke stoppe nu, så jeg vender helt klart tilbage:-).  Jeg vil absolut anbefale kurset til alle der arbejder med sundhed - såvel med professionelt formål, men ikke mindst også med personligt formål for øje. At åndedrættet er en essentiel del af vores sundhed, står nu blot endnu mere klart for mig! Mette Graae Pedersen (Kiropraktor, Cand Manu med speciale i børnebehandling)
Mette Graae Pedersen
Kiropraktor, Cand manu med speciale i børnebehandling
”Jeg har deltaget på åndedrætsterapeut uddannelsen level-1, hos move2peak, i sept. 2021. Jeg kan varmt anbefale kurset til andre som interesserer sig for åndedrættet. Jeg er fysioterapeut og havde i forvejen lidt kendskab til at arbejde med åndedrættet, men jeg fik alligevel inspiration til nye øvelser og gode forklaring på hvorfor åndedrættet er så effektiv et redskab. Michael er en super dygtig underviser og har en meget bred viden, som han er god til at give videre. Der blev også udleveret en mappe med skriftligt materiale, som jeg har haft meget glæde af efter kurset. Michael er god til at få alle til at føle sig trygge under hele uddannelsen også til eksamen den sidste dag. Move2peak og Michael får mine varmest anbefalinger.
Mette Thomsen
Fysioterapeut

Kommende uddannelsesforløb

Klik på et af nedenstående uddannelsesforløb for at finde mere om tilmelding, priser og vilkår!

september 2024

18sepHele dagenÅndedrætsterapeut level 1FREDERIKSBERG

marts 2025

12marHele dagenÅndedrætsterapeut level 1FREDERIKSBERG

PRIS OG BETALINGSMULIGHEDER

Vi har 3 betalingsmuligheder (priserne inkludere al undervisningsmateriale og forplejning alle dage).

Du kan tilmelde direkte her på siden under “kommende uddannelsesforløb” eller ved at sende en mail på info@Move2PeakAcademy.dk eller ringe på tlf: 42 90 18 81.  

Hvis du gerne vil tilmelde med EAN betaling skal du skrive en mail eller ringe.

MULIGHED #1 – Fuld betaling for hele uddannelsen (Level 1-3) på en gang
 • Uddannelsen koster samlet 33.995,- ved betaling af det fulde beløb ved tilmelding
MULIGHED #2 – Betaling for hele uddannelse (Level 1-3) i 10 rater (I alt: 35.995):
 • 7.495,- i depositum ved tilmelding
 • 10 månedlige rater á 2.850,-
Skriv til os på info@move2peakacademy.dk hvis du vil gøre brug af ratebetaling
MULIGHED #3 – Betaling for hvert uddannelsesniveau enkeltvis (I alt: 37.985) eller i rater (40.985)
 • Level 1: 10.995,- (eller depositum på 5.995,- og 4 rater af 1.500,-)
 • Level 2: 9.995,- (eller depositum på 4.995,- og 4 rater af 1.500,-)
 • Level 3: 16.995,- (eller depositum på 7.995,- og 4 rater af 2.500,-)

Skriv til os på info@move2peakacademy.dk hvis du vil gøre brug af ratebetaling

Uddannelsesprogram for Åndedrætsterapeut level 1

DAG 1

Indledning til det naturlige åndedræt og lær at styre dit autonome nervesystem

 • Præsentation af uddannelsens indhold og mål.
 • Baseline tests
 • Case-gennemgang.
 • Initiering og introduktion til åndedrættet i teori og praksis.
 • Gennemgang og indøvning af det naturlige åndedræt.
 • Manuel behandling i forhold til at lette åndedrættet.
 • Åndedræt til at forbedre åndedrætsfunktion og immunsystem.
 • Åndedræt og stress.

DAG 2

Åndedrættet i sundhedsperspektiv, dybdeafspænding og avanceret dybdeåndedræt

 • Teori omkring sundhed og sygdom.
 • Opbygning af en åndedrætssession.
 • Siddende åndedrætsteknikker.

DAG 3

Lungekapacitet og sports-performance

 • M2P-modellen og fysiologi omkring metabolisme, endokrint respons og ANS
 • Lungekapacitet’s øvelser og teori
 • Mere om det autonome nervesystem (ANS) og kobling til åndedrættet.
 • Sports-performance og aktiv restitution (EPO-træning)

DAG 4

CHock-Traume-release

 • Teori om chok og traumer.
 • Chok-traume-release via åndedræt’s og bevægelsesterapi.
 • Shaking.
 • Test af parametre, som blev testet på dag 1.

DAG 5

Eksamen

 • Opsamling og praktisk eksamen
 • Evaluering
 • Fremadrettet implementering, læringsfokus og egen praksis
 • Kom godt hjem

Livslang faglig sparring

fagligt facebook forum

Som deltager på kurser hos Move2Peak Academy har du mulighed for at blive en del af vores faglige forum, hvor du både kan dele din egen erfaring men også selv få hjælp og sparing fra såvel undervisere som andre tidligere deltagere, hvis du skulle opleve svære patientcases eller blot søger ny inspiration. Forummet er gratis og eksklusivt for Move2Peak kursister.

OM MICHAEL SCHJERLING

Michaels mission:

At skabe forandring gennem sine elevers og sit eget eksempel.
”Sammen forandrer vi mennesker ét åndedræt ad gangen – Keep Breathing”

– Michael Schjerling.

Michael er en af grundlæggerne af Move2Peak Academy og er en garvet underviser med integritet og pondus. Michael har næsten 40 års erfaring i at praktisere åndedræt og meditation under forskellige af de største mestre i verden. Bl.a. på omkring 40 træningsture til hans lærer i Japan.

Han startede med meditation og åndedrætspraksis som 13-årig i 1983. Michael er uddannet i både Vestens og Østens medicin og bygger bro mellem de to verdner. Han siger selv at han er praktiker, men han har en enorm teoretisk viden og har en sjælden evne til at formidle det komplekse på en simpel, inspirerende og humoristisk måde.

Michael som har en underviser og lederuddannelse fra forsvaret har bl.a. undervist på Professionshøjskolen Metropol på Fysioterapeutstudiet samt studiet i Ernæring og Sundhed, på det videnskabelige fakultet på Tartu Universitetet i Estland, hospitaler og offentlige sundhedscentre samt flere danske og udenlandske virksomheder. Derudover har han coachet og trænet et væld af verdensklasse- og olympiske atleter, skuespillere og sangere. Michael har uddannet omkring 150 massører på sin uddannelse på Frederiksberg Sportsklinik fra 2004-2010.

Michael er noget af en kapacitet og selvom han er ydmyg, så findes der ikke mange i verden, som kan undervise, coache og behandle på hans niveau, hvilket du ved hvis du er blevet undervist af ham. Michaels fokus er at behandle mennesket som har sygdommen og ikke sygdommen, som har mennesket. Det gør han med metoder, der bygger på bæredygtig naturlig holistisk medicin, som bygger sundhed op indefra og ud.

X