ÅNDEDRÆTSTERAPEUT UDDANNELSE LEVEL 2

"Åndedrættet er et af de mest oversete og undervurderede værktøjer til styring af det autonome nervesystem og hormonsystemet!"

Vores Åndedrætsterapeut Level-2 er 4 intensive dage hvor vi bygger vi videre på teori og praksis for Level-1.

Det forventes at du har arbejdet med og integreret en åndedrætspraksis i en eller anden grad siden Level-1.

På level-2 vil du især lære at arbejde terapeutisk med åndedrættet i forhold til chok-traume-release, stress-resiliens, åndedrætsmeditation, PTSD, depression, samt positiv psykologi.

Hvem kan deltage på uddannelsen?

Alle der har interesse i at lære teori og praksis omkring åndedrættet kan deltage på vores Åndedrætsterapeut uddannelse. Det kan være af personlige og professionelle årsager. Dog vil det kun være kursister med behandlerbaggrund, der efter eksaminering på sidstedagen vil kunne kalde sig “Åndedrætsterapeut”. Kursister uden behandlerbaggrund vil få diplom for gennemført kursus som bevis for deltagelse. For at kunne deltage på Åndedrætsterapeut Level 2 er det en forudsætning at du har gennemført Åndedrætsterapeut level 1.

Uddannelsen vil være særlig gavnlig hvis du i forvejen har patienter eller klienter, men klart også hvis du blot af personlige årsager ønsker at øge din egen sundhed, energi og velbefindende.

Level 2 har givet mig indsigt i, hvordan jeg kan hjælpe kroppen i ro, og herfra kan erkende og eventuelt løsne kropsligt låste traumer. Undervejs i level 2, oplevede jeg, at alle mennesker omkring mig, så mindre truende ud, hele verden synes mere venlig. Det er som om, at min amygdala skrumpede, eller slap behovet for, mere eller mindre konstant, at lede efter farer omkring mig.
Marie Frandsen
Børnefysioterapeut

Hvad får du ud af Åndedrætsterapeut - Level 2?

På Åndedrætsterapeut level 2 får du ydeligere udbygget din forståelse af, hvordan åndedrætte kan bruges som et stærk værktøj til at hjælpe dine klienter.

særlige emner og indhold på Level-2:

 • Åndedræt og følelser
 • Chok traume release
 • Holotropisk åndedræt
 • Sharmanistisk åndedræt
 • Åndedrætsmeditation
 • De 3 låse (tilsammenkaldet ”Den store lås”), der giver fantastisk mental og fysisk kontrol
 • Åndedræt i forhold til mental og fysisk smerte, bekymring og vrede.
 • Åndedræt og varmeproduktion samt termoregulering

Det lærer du:

 • Hvordan reagerer din krop på følelser?
 • Hvordan lagres chok og traumer i din krop og hvilken betydning har det for din sundhed og daglige funktion?
 • Hvordan løsner du lokale sympatikushold og traumer via åndedræt og kropsbevægelser.
 • Hvordan synkroniserer du krop og sind via åndedræt og bevægelse.
 • Hvordan opbygger du stressresiliens?
 • Hvordan går du totalt i underbevidstheden og lader din krop og dit sind selv løsne dybe traumer og chok.
 • Hvordan du får kontakt til din indre ild og producerer fysisk varme i kroppen (Modificeret Hook breathing).

Kommende uddannelsesforløb

Klik på et af nedenstående uddannelsesforløb for at finde mere om tilmelding, priser og vilkår!

maj 2022

19majHele dagenÅndedrætsterapeut level 2FREDERIKSBERG

Livslang faglig sparring

fagligt facebook forum

Som deltager på kurser hos Move2Peak Academy har du mulighed for at blive en del af vores faglige forum, hvor du både kan dele din egen erfaring men også selv få hjælp og sparing fra såvel undervisere som andre tidligere deltagere, hvis du skulle opleve svære patientcases eller blot søger ny inspiration. Forummet er gratis og eksklusivt for Move2Peak kursister.

fagligt facebook forum

Ud over sparring i vores forum har du også muligheden for gratis at deltage i vores opfølgningsworkshop, der afholdes 2 gange årligt. Formålet med opfølgningsworkshoppen er at give dig hjælp til at bedre de manuelle teknikker, få mere styr på den kliniske ræsonnering samt arbejde med forskellige øvelsesvalg (evt. alternativer til dem du har i  forvejen. Indholdet på vores opfølgningsworkshop bestemmes af dig som deltager så vi sikre at du får mest ud af det.

Undervisere på denne uddannelse

MICHAEL SCHJERLING
B.Sc. Fysioterapi
Åndedræts-lærer
Sundhedscoach
Emotionel coach / Mental træner
Sports- og performance træner
Kursusudvikler hos Move2Peak Academy

Michael er en af grundlæggerne af Move2Peak Academy og er en garvet underviser med integritet og pondus.

Michaels fokus har altid været det hele menneske og det at opbygge sundhed indefra og ud. Hans helt store passion er åndedrættet enorme indvirkning på vores oplevelse af sundhed og velvære. Han har studeret dybdegående og selv praktiseret åndedrætsteknikker de sidste 30 år, hvilket går ham til et unik underviser i netop dette. 

Han har højt humør og evner at gøre komplekst stof levende, sjovt og simpelt. Michael har en underviser og lederuddannelse fra forsvaret og har bl.a. undervist på Professionshøjskolen Metropol på Fysioterapeut samt Ernæring og Sundhed.