OM MOVE2PEAK ACADEMY

MISSION
“Mere ENERGI og FRIHED til BEVÆGELSE”

VISION
”Move2Peak Academy hjælper så mange som muligt med at skabe positive forandringer, hvad angår optimering af sundhed, livskvalitet og performanceoptimering. Vi er kendt for personligt engagement, professionalisme, høj kvalitet og stedet, der hjælper dig med i den grad at vokse som behandler.”

VORES DEFINITION AF SUNDHED
Evnen til at bibeholde balance fysisk, mentalt og følelsesmæssigt samt evnen til hurtigst muligt at genvinde balance når ubalancer (skader og sygdom) opstår.”

BAG OM MOVE2PEAK ACADEMY
Move2Peak blev skabt  i 2012 af Casper Yde Haastrup og Michael Schjerling på baggrund at en passion for at dele deres viden og erfaring med andre behandlere. Før stiftelsen drev begge hver deres klinik med fokus på en holistisk tilgang til deres arbejde med mennesker. Gennem forskellige fælles projekter blev det hurtigt klart at der lå et fælles drive og passion for at skabe noget større så flere kan få gavn af den helhedsorienterede tilgang. Fremfor at arbejde med symptombehandling er målet at tage klienterne med på en rejse, der hjælper med at genskabe et højt sundhedsniveau, så de kan leve at liv fuld af energi og frihed til bevægelse.

CASPER YDE HAASTRUP

  • Ejer og direktør Move2Peak Academy
  • Kursusudvikler
  • Underviser
Michael-Schjerling

MICHAEL SCHJERLING

  • Kursusudvikler
  • Underviser